Објектот на „Вип“ телефонскиот оператор на Широк Сокак за време на Првата светска војна, споредено со истата локација денес – 1917 – 2017. Оштетувања на објектот од бомбардирањето на Битола.

Почекајте да се појават фотографиите и повлечете горе/долу

Don't miss

Close Menu