„Триумфални“ војски во Битола на почетокот на 20 век – Битола некогаш и денес

По повод посетата на султанот Решад V на Битола во…

Коментарите се исклучени на „Триумфални“ војски во Битола на почетокот на 20 век – Битола некогаш и денес

Српска војска во Битола за време на Балканските војни – Битола некогаш и денес

Српска војска во Битола за време на Балканските војни. Лево…

Коментарите се исклучени на Српска војска во Битола за време на Балканските војни – Битола некогаш и денес

Сојузнички војски во близина на Офицерски за време на ПСВ – Битола некогаш и денес

Сојузнички војски и опрема во близина на Офицерски. Фотографирано почетокот…

Коментарите се исклучени на Сојузнички војски во близина на Офицерски за време на ПСВ – Битола некогаш и денес

Принцот Александар I Караѓорѓевиќ и адмирал Ернест Чарлс Томас Трубриџ во Битола – 21 ноември 1916 г – Битола некогаш и денес

Принцот Александар I Караѓорѓевиќ и адмирал Ернест Чарлс Томас Трубриџ…

Коментарите се исклучени на Принцот Александар I Караѓорѓевиќ и адмирал Ернест Чарлс Томас Трубриџ во Битола – 21 ноември 1916 г – Битола некогаш и денес

Саат-кулата и Јени џамија за време на Првата светска војна – Битола некогаш и денес

Саат-кулата и Јени џамија за време на Првата светска војна…

Коментарите се исклучени на Саат-кулата и Јени џамија за време на Првата светска војна – Битола некогаш и денес

Пекмез пазар и Саат-кулата за време на Првата светска војна – Битола некогаш и денес

Пекмез пазар и Саат-кулата за време на Првата светска војна…

Коментарите се исклучени на Пекмез пазар и Саат-кулата за време на Првата светска војна – Битола некогаш и денес

End of content

No more pages to load