Бугарски заробеници во Битола за време на Првата светска војна – Битола некогаш и денес

Бугарски заробеници по заземањето на Битола од страна на силите…

Коментарите се исклучени на Бугарски заробеници во Битола за време на Првата светска војна – Битола некогаш и денес

Руски војници во Битола за време на Првата светска војна – Битола некогаш и денес

Руски војници во Битола оддаваат почит пред споменикот на Александар…

Коментарите се исклучени на Руски војници во Битола за време на Првата светска војна – Битола некогаш и денес

Дел од Пекмез пазар за време на Првата светска војна – Битола некогаш и денес

Околу Саат кулата до средината на 20 век постоел т.н…

Коментарите се исклучени на Дел од Пекмез пазар за време на Првата светска војна – Битола некогаш и денес

End of content

No more pages to load